Brommels! verhalenprogramma met Douwe Kootstra en Bennie Huisman

‘Kom op verhaal’, is dit jaar het thema van Brommels! En dat thema krijgt zaterdag 25 augustus een dagvullend programma in de Dam Jaarsma Verhalenkamer in Eastermar. Meester verteller/schrijver Douwe Kootstra neemt zijn publiek mee in de wonderlijke verhalen van wonderdokter Grutte Wopke uit Noardburgum. Terug naar een tijd waarin de magie en mystiek van de Wâlden nog iets van alle dag was. Een tijd van nog niet eens zo heel erg lang geleden…
Er zijn zaterdag 6 en zondag 5 vertelrondes. Deze starten op zaterdag om 10.45, 11.45, 13.00, 14.00, 15.00 en 16.00 uur.
Zondag 26 augustus zijn de vertelrondes om 12.00, 13.00, 14.00, 15.00 en 16.00 uur.

 

Dat ook een lied een verhaal op zich kan zijn, laat verhalenverteller/schrijver/zanger Bennie Huisman zaterdagavond zijn publiek ervaren. Vanaf 20.00 uur geeft hij een intiem optreden in (de tuin van) de Dam Jaarsma Verhalenkamer. Hij zingt eigen liedjes en wat hij verder mooi vindt, van cabaret tot klassiek. Daarbij speelt hij op accordeon of piano. Huisman schrijft poëzie en liedteksten, korte verhalen en romans, reisverhalen en biografieën. Het water en alles wat zich daar afspeelt is een grote inspiratiebron.

 

 

De vertelrondes over Grutte Wopke zijn gratis!
Voor het intieme avondoptreden van Bennie Huisman zijn 50 kaarten beschikbaar. Kaarten kosten 5 euro, inclusief een consumptie. Meer informatie en het reserveren van kaarten: www.brommelsfestijn.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *